Rulada de biscuiti cu budinca de ciocolata

de - Andreea - in Prajituri, 29 Iun 2013 | 6519 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Deyutzky >:D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti
  • 3 linguri cacao
  • 250 ml lapte
  • 3 lingurite zahar pudra
  • 1 plic budinca ciocolata
  • 500 ml lapte ( ptr budinca)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti cu budinca de ciocolata:

Amestecam praful de budinca cu citeva linguri de lapte. Apoi turnam totul in restul de lapte si punem la foc mic amestecind pina cind budinca se ingroasa. Se amesteca mereu .Se lasa la racit.

Biscuitii ii macinam si ii amestecam cu cacaua si zaharul pudra .Adaugam putin cite putin laptele caldut .

Impartim compozitia in 2 parti.

Luam fiecare parte,o intindem pe o foaie alimentara .Punem budinca peste si o rulam obtinand doua rulade .

Le dam la rece. Ideal ar fi de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti cu budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de biscuiti