Rulada cu zmeura

de Alinutza80 in Prajituri, 2 Iul 2013 | 3978 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 5 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g faina
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 2-3 linguri cacao

Pentru umplutura:

  • 500 g frisca lichida
  • Pentru decor:
  • ciocolata neagra
  • zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu zmeura:

Se prepara intai rulada pentru care se freaca patru galbenuşuri cu cele doua tipuri de zahar. Dupa ce s-a obtinut un amestec cremos se pune un ou întreg şi se amesteca. Apoi se pune cacaua.
Se adauga faina puţin câte puţin, apoi cele patru albusuri batute spuma. Se amesteca uşor. In tava aragazului se pune o foaie de hartie de copt, se toarna amestecul, apoi se da la cuptor pentru 10 minute. Se scoate pe un servet de bucatarie umezit şi se ruleaza în el. Se lasa asa sa se raceasca.
Frisca se bate cu mixerul.

Se deruleaza usor blatul si se umple cu frisca si fructe, se ruleaza inapoi si se imbraca cu frisca. Se decoreaza cu fructe şi ciocolata.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciocolata si cirese