Rulada cu sunca

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2010 | 4616 vizualizari

 

O reteta extrem de simpla dar foarte gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • jumatate de foaie aluat foietaj
  • 6-7 felii de sunca
  • 6-7 felii de cascaval
  • jumatate ardei rosu
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu sunca:

Jumatatea de aluat foietaj se lasa la dezghetat.

cand s-a dezghetat ,pe masa de lucru se presara faina alba si se aseaza foaia de aluat.

se mai intinde putin cu sucitorul(eu am avut de la linco si e destul de groasa foaia) dar nu foarte tare .

sunca se taie felii foarte subtiri.

la fel se procedeaza si cu cascavalul.

ardeiul se taie fasii lunguiete.

peste foaia de aluat se aseaza feliile de sunca,apoi feliile de cascaval iar la urma fasii de ardei rosu.

se ruleaza usor si se aseaza intr-o tava in care puneti hartie de copt.

oul se bate,iar cu o pensula se unge rulada.

se da in cuptorul incins circa 30min.

cand e gata,se lasa putin sa se raceasca si apoi se serveste.

 

TIPS-URI

1

daca vreti sa faceti toata foaia de aluat o impartiti in doua,si faceti doua rulade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei