By postavaru...cu mici modificari. A iesit foarte buna, colegii mei au fost foarte foarte incantati....
Se prepara aluatul pentru blat : se pun intr-un vas la foc potrivit laptele, margarina si un praf de sare. Cand margarina s-a diyolvat complet se adauga faina in bloc, apoi se amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase. Bila de aluat se da la racit. Cand e calduta se adauga ouale pe rand amestecand foarte bine dupa fiecare si mararul tocat. Aluatul obtinut se intinde cu lingura in tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt. Se da tava la cuptor la foc potrivit pentru 20-25 minute.
In timp ce blatul se coace , se prepara umplutura : se calesc in putin ulei ceapa si ciupercile tocate marunt, se adauga si carnita taiata fasiute, apoi totul se condimenteaza cu condimente speciale pentru pui si piper.
Pe blatul cald se intinde pateul de ficat, apoi se adauga amestecul de ciuperci si pui si se presara cascavalul ras fin. Se ruleaza cu grija si se da la rece.