Separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma albusurile, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile , apoi faina amestecand usor. La final adaugam chipsurile de ciocolata.
Punem compozitia intr-o tava mare a aragazului in care am pus hartie de copt si introducem tava in cuptorul incins. Coacem 20-25 de minute pana se rumeneste usor. Scoatem blatul pe un prosop umed si il rulam fara a desprinde hartia de copt. Lasam sa se raceasca.
Punem visinele pe foc impreuna cu 250 g zahar. Dupa cateva clocote adaugam amidonul diluat cu doua linguri de apa. Cand incepe sa se lege dam vasul de pe foc.
Dupa ce s-a racit compozitis de visine o asezam peste blat si rulam. Invelim rulada in folie alimentara si introducem la rece. In momentul servirii invelim exteiorul ruladei in ciocolata.