Vazusem multe retete de rulada pe aici..zilele astea am vazut reteta lui Gugugh si am zis sa ma pun pe treaba...aluatul e inspirat de la ea cu mici modificari.Multumesc
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma.Cand sunt tari se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat.Incorporam apoi galbenusurile.Amestecam faina cu amidonul iar apoi o incorporam usor in albusuri amestecand cu o lingura de lemn ,de jos in sus.Coacem in tava in care am pus hartie de copt ,in cuptorul preincalzit la 180 de grade 15-20min pana cand daca introducem o scobitoare in blat,iese curata.
Rasturnam blatul pe hartia de copt pregatita din timp.Il pudram fierbinte cu zaharul pudra si rulam usor.Lasam sa se raceasca asa rulat.Dupa ce s-a racit ,desfasuram rulada,o ungem cu dulceata de visine si apoi rulam usor.
Glazura:se topeste ciocolata rupta bucati mici in lapte.Dupa ce s-a topit complet luam de pe foc.Asteptam sa fie calduta,apoi glazuram rulada.