Rulada cu dulceata de mere

de Lau in Dulciuri, 25 Ian 2011 | 4864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba
  • 1 ou
  • o lg margarina
  • zahar
  • un varf de cutit sare
  • dulceata
  • drojdie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de mere:

Am pregatit faina intr-un lighean. In mijloc i-am facut o gaura, am pus zaharul, sarea, oul, margarina, drojdia si un pic de coaja de portocale, un pic de apa calduta. Am amestecat ingredientele cu un pic de faina si am lasat aluatul 15 minute sa faca besici, dupa care am framantat coca. Am lasat-o sa isi mareasca volumul, dupa care am intins o foaie si am pus dulceata. Am rulat-o, am pus in tava unsa, am uns rulada cu ou batut cu un pic de zahar si am dat tava la cuptorul incalzit pana s-a rumenit deasupra.

TIPS-URI

1

mi-au iesit 3 rulada; 2 cu dulceata si una cu branza de vaci si stafide

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

26.01.2011, 07:53

buna buna

Lau 1

26.01.2011, 13:38

gata am trecut si drojdia.am uitat de ea.mersi mult,mai am 3 felii restu sa mancat

elena1988 1

26.01.2011, 15:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata asortata cu stafide