Rulada cu dulceata de mere

de Lau in Dulciuri, 25 Ian 2011 | 5195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba
  • 1 ou
  • o lg margarina
  • zahar
  • un varf de cutit sare
  • dulceata
  • drojdie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de mere:

Am pregatit faina intr-un lighean. In mijloc i-am facut o gaura, am pus zaharul, sarea, oul, margarina, drojdia si un pic de coaja de portocale, un pic de apa calduta. Am amestecat ingredientele cu un pic de faina si am lasat aluatul 15 minute sa faca besici, dupa care am framantat coca. Am lasat-o sa isi mareasca volumul, dupa care am intins o foaie si am pus dulceata. Am rulat-o, am pus in tava unsa, am uns rulada cu ou batut cu un pic de zahar si am dat tava la cuptorul incalzit pana s-a rumenit deasupra.

TIPS-URI

1

mi-au iesit 3 rulada; 2 cu dulceata si una cu branza de vaci si stafide

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

26.01.2011, 07:53

buna buna

Lau 1

26.01.2011, 13:38

gata am trecut si drojdia.am uitat de ea.mersi mult,mai am 3 felii restu sa mancat

elena1988 1

26.01.2011, 15:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca