O rulada simpla, rapida si fara pretentii.
Separam galbenusurile de albus. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam energic pana obtinem o compozitie asemanatoare cu bezeaua. Adaugam galbenusurile, mixam bine, dupa care incorporam faina si omogenizam. Putem adauga si praf de copt, dar foarte putin. Insa eu am considerat ca la aceasta rulada nu este necesar praful de copt, pt ca oricum blatul va iesi pufos.
Intindem compozitia in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si o nivelam cu o spatula. Introducem tava in cuptorul incins la 180 grade C si o lasam la copt aproximativ 20 de minute.
Intre timp pregatim budinca de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj. Budinca se lasa la racit dupa care o vom amesteca cu frisca.
Frisca lichida o batem pana se intareste si o amestecam cu budinca racita. Din crema rezultata vom pastra cateva linguri pentru decor.
Cand foaia de rulada s-a copt, o scoatem din cuptor, o rulam in hartia de copt si o acoperim cu un prosop lasand-o cateva minute sa se inmoaie.
Dupa ce s-a racit foaia de rulada, o desfacem, o ungem cu crema, asezam bananele una langa alta la un capat al foii si o rulam. Deasupra o ungem cu crema oprita si o ornam dupa plac. Eu am ornat rulada cu nuca de cocos, ciocolara alba razuita si fistic.
1
In cazul in care vi se pare ca este crema prea moale, ungeti blatul cu crema si lasati-l in frigider pana se mai intareste apoi rulati.