Pentru blat, se separa albusurile de galbenusuri.
Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile si la urma faina amestecata cu cacao.
Se aseaza compozitia pe hartie de copt si se pune in tava, la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.
Se scoate cu grija blatul pe un prosop curat de bucatarie presarat cu zahar tos sau pudra.
Rulati blatul si lasati-l sa se raceasca.
Pentru crema,se amesteca toate ingredientele,mai putin margarina si fulgii de cocos,si se pun la foc mic sa fiarba.Se amesteca intr-una cu un tel ,se tine pe foc pana se ingroasa crema.Cand crema este gata,se ia de pe foc,si se adauga margarina taiata bucati.Se amesteca bine pana la omogenizare .La final se adauga fulgii de cocos .
Cu grija,derulati blatul si ungeti-l cu crema .
Rulati din nou blatul cu ajutorul prosopului .
Pentru decor...am topit ciocolata alba intr-o punga...apoi am taiat un colt si m-am jucat cu ciocolata deasupra ruladei !
Pofta buna !
1
Stropiti hartia de copt cu putina apa,pentru a fi indepartata mai usor.