Rulada cu ciuperci

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2012 | 12585 vizualizari

 

De la revelion am promis ca postez aceasta reteta. ')

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 5-6 linguri cu vârf
  • margarină 2-3 linguri
  • lapte degresat 1 cană
  • ouă 4 bucati
  • ciuperci 1 conservă
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • smantana grasime 12% 1-2 linguri
  • verdeaţă (pătrunjel, mărar)
  • 3-4 cepe
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Margarina se topeste pe aragaz impreuna cu laptele, se adauga făina deodata, se amestecă bine. Se fierbe ca o ciulama mai groasă. Se lasă să se răcorească şi după aceea se adaugă galbenuşurile şi apoi albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia în tava (de aragaz) unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc iute, este gata când se desprinde de pe margini. Se scoate pe un prosop umed şi se rulează repede.

Umplutura: Se căleşte ceapa, se adaugă ciupercile, verdeaţa, sare, piper. Peste aceasta compoziţie se pune 1 lingură de făină desfăcută cu 1-2 linguri smantână.

Se umple coca si se lasa la racit, fara a se mai pune la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (21)

oana_pisicutza16 1

29.03.2012, 00:26

cu siguranta e foarte buna

Panacris 1

29.03.2012, 07:40

Multumesc pentru aprecieri!

ralu_ca 1

06.02.2013, 10:46

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]