Am zis sa mai imbunatatesc cu ceva arome banalul blat de rulada si uitati ce mi-a iesit...
-peste albusurile batute spuma tare cu putina sare adaugam zaharul si batem pana devine bezea
-galbenusurile le amestecam cu uleiul ,turnam aceasta compozitie peste bezeam
-cu ajutorul unei linguri amestecam usor compozitia ,adaugam faina in care am adaugat plicul de capucino .omogenizam compozitia si turnam in tava de la aragaz in care am pus hartie de copt
-coacem pana devine usor aurie cam 15 min in functie de cuptorul fiecaruia
-scoatem blatul din tava si-l rulam cald fiind,cu tot cu hartia de copt,infasuram strans intr-un prosop de bucatarie
Crema
-untul la temperatura camerei se mixeaza bine cu zaharul,adaugam cacaoa si esenta de rom,omogenizam
-desfacem usor blatul ,intindem pe toata suprafata crema de unt ,dulam la loc si dam la rece cateva ore ,pana ce se va intari crema iar rulada va deveni ferma si va putea fi taiata cu usurinta