Rulada cu ciocolata

de diana_k in Prajituri, 12 Noi 2011 | 7524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 5 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 5 linguri faina,
  • un plic praf de copt
  • crema:
  • 200g ciocolata,
  • 200ml frisca,
  • 50g unt,
  • 5 g gelatina
  • glazura:
  • 100g ciocolata,
  • 3 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Se separa albusurile de galbenusuri. albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste.

Se adauga galbenusurile, faina cernuta cu praful de copt.

Se toarna compozitia intr-o tava mare, 40-30cm, tapetata cu hartie de copt si se bnaga la cuptor.

Se scoate blatul se desprinde imediat de pe hartie si cu ajutorul acesteia se ruleaza strans si se lasa la racit.

Crema:gelatina se pune la inmuiat in putina apa, apoi se topeste pe foc fara sa fiarba frisca se pune la incalzit, cand ajunge in punctul de a fierbe se opreste focul si se adauga ciocolata taiata bucatele mici si untul.

Se amesteca bine si se pune si gelatina inca calda se lasa crema la racit si apoi se mixeaza bine se desface cu atentie rulada, se unge cu crema, se ruleaza la loc si se lasa la rece 2 ore.

Pt glazura se topeste ciocolata cu laptele si se unge rulada, se da la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (23)

MIUTA 1

13.11.2011, 19:03

Suuuuper buna

diana_k 1

14.11.2011, 07:39

multumesc fetelor , ma faceti sa

Bucataras Medi 1

14.11.2011, 12:29

excelent arata..............

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Buturuga de Craciun