Se separa albusurile de galbenusuri. albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste.
Se adauga galbenusurile, faina cernuta cu praful de copt.
Se toarna compozitia intr-o tava mare, 40-30cm, tapetata cu hartie de copt si se bnaga la cuptor.
Se scoate blatul se desprinde imediat de pe hartie si cu ajutorul acesteia se ruleaza strans si se lasa la racit.
Crema:gelatina se pune la inmuiat in putina apa, apoi se topeste pe foc fara sa fiarba frisca se pune la incalzit, cand ajunge in punctul de a fierbe se opreste focul si se adauga ciocolata taiata bucatele mici si untul.
Se amesteca bine si se pune si gelatina inca calda se lasa crema la racit si apoi se mixeaza bine se desface cu atentie rulada, se unge cu crema, se ruleaza la loc si se lasa la rece 2 ore.
Pt glazura se topeste ciocolata cu laptele si se unge rulada, se da la rece