Intai preparam buretii... (Ii spalam in mai multe ape apoi ii calim in ulei si ii condimentam cu sare si piper dupa gust.)
Amestecam drojdia cu sare si zahar sa devina lichida.
Adaugam oul+ albusul, margarina topita, laptele caldut, apa calduta, apoi incorporam faina.
La final adaugam uleiul pentru a lega aluatul, sa nu se mai lipeasca de maini.
Lasam aluatul acoperit la dospit cca 20-30 min intr-un loc ferit de curenti de aer.
Dupa ce aluatul si-a dublat volumul il intindem pe masa de lucru infainata.
Asezam pe o portiune de aluat bureti caliti in ulei, apoi pe o portiune asezam bucati de branza telemea, din nou bureti iar la capatul aluatului, pe o portiune ungem aluatul cu pasta de tomate.
Presaram (in special peste zona cu bureti) grisul, rulam aluatul, formam rulada si o asezam in tava, unde va mai astepta cca 10 minute la dospit inainte de a introduce tava in cuptor. Nu uitam sa o ungem cu galbenus de ou, presaram putina sare si busuioc uscat.
In cuptorul preincalzit lasam rulada la copt cca 45 min. la temperatura de 180 grade pana se rumeneste frumos.
O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca ia apoi servim cu pofta ca e tare gustoasa!
Pofta buna!