Oua panirat

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2011 | 7276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8oua
  • 150-200 g ton in ulei
  • frunze de patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • suc de lamaie
  • 30 g unt
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua panirat:

Punem 6 oua la fiert.,le lasam sa se raceasca si le curatam. Taiem ouale in doua pe lungime. Strecuram tonul,il amestecam cu galbenusurile,untul si patrunjel proaspat macinat,zeama de lamaie,sare si piper dupa gust. Umplem jumatatile de ou cu compozitia de mai sus si unim cate doua jumatati. Dam ouale prin faina,2 oua batute cu sare si piper dupa care le tavalim prin pesmet. Le punem la prajit in ulei incins cca 1 min pe fiecare parte.

Din compozitia ce a ramas am facut 2 chiftelute pe care le-am facut asa: Am format doua mingiute,le-am aplatizat putin,le-am dat prin faina,ou,pesmet si le-am prajit in ulei,sunt la fel de gustoase ca si ouale. Eu le-am servit cu hrean sau usturoi pisat si amestecat cu smantana,condimentat cu sare. O nebunie acest mic dejun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]