Pentru foaia de rulada procedati in felul urmator:separati albusurile ,pe care le bateti cu un praf de sare pana se intaresc.Adaugati zaharul si bateti in continuare ,apoi adaugati galbenusurile si esenta ,omogenizati ,apoi cerneti faina amestecata cu cacao.Amestecati usor cu o lingura de lemn ,apoi turnati compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Dati la cuptorul preincalzit pana este gata (aproximativ 10 minute)
Scoateti blatul pe un prosop umed ,apoi rulati si lasati sa se raceasca.
Pentru crema puneti la bain-marie galbenusurile ,zaharul si ciocolata rupta bucatele.Intre timp bateti smantana si hidratati gelatina in putina apa rece.Amestecati crema de oua pana capata consistenta unei smantani mai groase .Dati jos ,apoi amestecati gelatina hidratata si omogenizati.Lasati sa se raceasca putin ,amestecati mascarponele in compozitie ,apoi smantana batuta.
Intindeti foaia de rulada ,intindeti 3/4 din crema ,presarati afine din compot scurse ,apoi rulati .Cu restul de crema si cateva afine ornati rulada la exterior.