Tin sa ii multumesc Timeei pentru reteta aceastei rulade delicioase! Ma tot urmarea gandul sa o fac si in week end am avut timp si am pornit la drum:)) Nu arata ca originalul, dar la gust sigur se aseamana! Si ma gandeam oare merge si cu ciocolata alba?
Se pregateste crema, se pune smantana pe foc pana fierbe, apoi se adauga ciocolata. Se amesteca pana se topeste ciocolata. Se lasa la racit apoi se pune in frigider pana pregatim blatul.
Pentru blat, mixam albusurile cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam apoi galbenusurile unul cate unul si mixam incontinuare. La final punem faina amestecata cu praful de copt. Turnam compozitia in tava de la cuptor pe care o tapetam cu foaie de cpot si coacem blatul pt 25 minute. Cand blatul este copt il punem cu tot cu hartie pe un prosop de bucatarie umezit si rulam. Il lasam la racit, intre timp scoatem crema din frigider si o mixam. Desfacem blatul ii indepartam hartia de copt si intindem crema uniform apoi rulam din nou si mai lasam rulada in prosop timp de o jumatate de ora.
Pentru glazura topim cele 3 ingrediente pe baie de aburi apoi turnam peste rulada. Se lasa la rece. Este mai buna a 2 a zi!