Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 15 Apr 2014 | 3963 vizualizari

 

Ceva dulce, de post, inainte de sarbatori ca sa aveti spor in toate :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr margarina la pachet
  • 100 gr zahar
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1 lingurita coaja de lamaie pudra
  • 300 gr faina
  • dulceata de visine
  • zahar pentru pudrat
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata:

Margarina o taiem cuburi intr-un bol, punem zaharul, ciocolata data pe razatoarea mica si le frecam bine pana se face o pasta.
Adaugam zaharul cu pastai de vanilie, praful de copt si coaja de lamaie pudra.
Faina o cernem si o incorporam treptat, pana obtinem un aluat nelipicios si usor de modelat.

Ungem o tava cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.
Rupem bucatele din aluat, formam bile, in mijloc le apasam cu degetul facand o gaura si le asezam in tava.
Dupa ce le terminam pe toate de modelat punem dulceata de visine in gaura.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cat sa se usuce putin fursecurile, cam 20 de minute.

Le scoatem cand sunt gata si le pudra cu zahar cat sunt fierbinti.
Dupa ce s-au racit le pastram intr-o caserola cu capac.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bile cu visine