Rulada aperitiv cu spanac

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2019 | 10544 vizualizari

COMENTARII (15)

Valclaudia 1

29.12.2019, 20:44

foarte aratoasa rulada ta!

MotanLaOale 1

29.12.2019, 20:49

Merisor 1

29.12.2019, 20:55

Gând la gând cu bucurie, pe asta o am și eu în plan pentru mâine. Foarte frumoasă ți-a ieșit!

laura_n 1

29.12.2019, 21:47

Bravo, Cleme!

mihaelar63 1

29.12.2019, 22:05

Faina a mai iesit !!!

Gherca Daniela 1

29.12.2019, 22:06

o bunatate!

Constelatialeu 1

29.12.2019, 22:21

Multumesc, dragutilor !

mirela0911 1

29.12.2019, 22:29

Cat de bine arata!

oanapl 1

29.12.2019, 22:35

Ce bine arată!

Adi 1

29.12.2019, 22:53

Buna!

Rahela Velicu 1

30.12.2019, 00:17

Super gustoasa!

Constelatialeu 1

01.01.2020, 20:04

Multumesc dragutilor !

dantes 1

03.01.2020, 11:27

Buna!

Rocsi 1

03.01.2020, 20:20

Sunt grozave ruladele aperitiv si se pot pregati in fel si chip!

MireMyrey 1

27.02.2020, 20:27

Frumoasa și cred că pe placul tău! Mie umplutura Oanei, pe care văd că ai preluat o întocmai, mi s a părut prea multa și prea grasă ( atâta unt și smântână...)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Udumbara