Drojdia cu zaharul le amesteci pana devin o pasta, torni peste aceasta putin lapte caldut si amesteci cu putina faina, formand astfel maiaua pe care o lasi la crescut. Dupa ce a crescut, adaugi restul de faina amestecat cu sarea si oul batut. Framanti aluatul adaugand si laptele caldut putin cate putin. Aproape de final, pui si uleiul si framanti bine pana ce aluatul capata o consistenta elastica si se desprinde de pe peretii vasului. Lasi sa creasca la loc cald pana ce isi dubleaza volumul.
Rupi aluatul in portii egale de 80 gr fiecare pe care le intinzi sub forma unui disc. Il ungi cu sosul de rosii, pui un strat subtire de cascaval ras, adaugi sunculita taiata fasii, ardeiul taiat cubulete si ciupercile taiate feliute subtiri, dupa care aduni marginile astfel incat umplutura sa ramana in interior. Asezi discul pe tava tapetata cu hartie de copt, dupa care, cu ajutorul unui cutit bine ascutit, crestezi marginile pe care le rasucesti dand forma unei rozete. Ungi cu oul batut si se lasi la crescut cam 10 minute. Le coci la foc potrivit, pentru 30-35 de minute.
Se pot servi cu ketchup.