Rosii umplute cu sardine

de Catalina L in Peste, 28 Oct 2018 | 2262 vizualizari

 

Daca va plac sardinele nu ezitati este foarte gustos. O voi reface cu siguranta! 
https://www.blogulluicatalina.com/2018/06/rosii-umplute-cu-sardine.html

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii rotunde frumoase
  • 1 conserva de sardine in ulei
  • 2 oua fierte tari
  • 1 ceapa salota sau verde
  • 2 linguri maioneza
  • boia de ardei
  • sare, piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu sardine:

Fierbeti ouale in apa cu sare timp de 10 minute .

Curatati ceapa si tocati-o marunt.

Spalam rosiile, le taiem capacul apoi scobim interiorul.

Scurgem bine lichidul din ele, punem sare si le lasam sa se scurga cateva minute

Scoateti sardinele din conserva, indepartati uleiul lor si osul principal.

Intr-un castron amestecam ceapa tocata, ouale taiate in bucati, sardinele maruntite si maioneza.

Putem pune un pic din pulpa scoasa din rosii dar atentie umplutura nu trebuie sa fie prea lichida.

Verificati de sare, puneti piper si boia de ardei.

Umpleti rosiile cu umplutura obtinuta si decorati cu patrunjel proaspat.

Serviti cu paine de calitate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu sardine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane la cuptor cu piure si sos de rosii