Rosii umplute cu crema de oua

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 25 Sep 2014 | 5225 vizualizari

 

Cand am gasit reteta m-a incantat mult ... in special poza :) ... si m-a convins sa le pregatesc si eu .Au fost delicioase !!!

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii ( potrivite ca marime )
  • 5 oua mari
  • 2 fire ceapa verde
  • patrunjel
  • 1 lingura cu capere
  • 5 felii mozzarella ( circa 125 gr)
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de oua:

Rosiille le spalam si le indepartam coditele. E bine sa folositi rosii tari , nu foarte coapte. 

Taiem la fiecare rosie putin din partea superioara ( ca un capac) cat sa putem sa eliminam semintele,pulpa si sucul din interiorul lor.

Presaram sare in interiorul rosiiilor si le punem cu partea taiata in jos . Le lasam astfel  15 minute . 

Separat batem spuma ouale adaugand patrunjelul spalat si tocat marunt ,ceapa spalata si tocata rondele,lingura cu capere ,sare si piper dupa gust . Amestecam bine toate ingredientele . La urma adaugam mozzarella taiata in cuburi si amestecam .

Asezam rosiile intr-un vas pentru cuptor si umplem cu compozitia de oua cu mozzarella.

Adaugam putina apa pe fundul vasului .

Dam vasul la cuptorul incins in prealabil la 180 grade si lasam 40 -45 minute pana ce s-au rumenit frumos la suprafata .

Se servesc calde .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute