Oua in chifle

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2011 | 12425 vizualizari

 

Nu am pus cantitati exacte deoarece depinde de numarul de "participanti" si de "pofta " lor de mancare.

 

INGREDIENTE

  • chifle
  • oua
  • unt
  • branza topita
  • carnat afumat
  • cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifle:

La chifle se taie un capac si se scoate miezul cu o lingurita.

In fiecare chifla se pun cateva bucatele de unt, cateva de branza topita, cateva de carnat taiat marunt si deasupra se sparge cate un ou.

Se presara sare si piper, se pune intr-o cratita inalta unsa cu unt pe fund.

Se acopera cratita cu folie de aluminiu (ca sa nu se arda prea tare chiflele dupa cum ne invata Gaby!) si se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.

Se scoate din cuptor, se indeparteaza folia, se pune cascaval ras (eu am pus branza feta) peste oua si se introduce din nou in cuptor pentru 10-15 minute paua se rumeneste frumos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu parizer de pui