Rondea de pulpa la cuptor

de Sim0na in Porc, 18 Mar 2015 | 3394 vizualizari

COMENTARII (14)

deyutzky 1

18.03.2015, 10:35

arata delicios!

MotanLaOale 1

18.03.2015, 10:46

buna buna

_Alina_ 1

18.03.2015, 11:10

Adele 1

18.03.2015, 11:24

miki_a 1

18.03.2015, 11:40

Ce bunatate ai facut!...Waw...arata superb!

Gherca Daniela 1

18.03.2015, 11:41

dantes 1

18.03.2015, 11:44

Buna!

anca_rm 1

18.03.2015, 12:00

ce bine arata

monik80 1

18.03.2015, 12:32

Buna

simona72 1

18.03.2015, 13:16

Vai ce bun!

Bunica 1

18.03.2015, 14:49

Cred și eu că a ieșit o bunătate. Carnea de la porc de casă,pusă în saramură cu usturoi și păstrată în congelator

Constelatialeu 1

18.03.2015, 17:51

Vreau vreo doua rondele pentru inceput..

Rocsi 1

18.03.2015, 22:21

Cat de apetisant este totul!

mirela0911 1

19.03.2015, 15:15

Cat de bine arata.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc la cuptor cu ierburi aromate