Reteta traditionala de tavalita cu nuca si sos de cacao, reteta din caietul bunicii

de Angelina_Elena in Prajituri, 3 Oct 2013 | 63947 vizualizari

COMENTARII (50)

gaby_gabytza 1

03.10.2013, 16:22

super arata

Aurelia 07_07 1

03.10.2013, 16:36

Foarte buna

Dya Daniela Andrei 1

03.10.2013, 16:41

Minunata!!!

Alina26 1

03.10.2013, 17:13

vaiii....cum arata!!! servesc si eu!!!

Bunica 1

03.10.2013, 17:16

Plec sa-mi fac o cafea,dai o prajitura de-asta buna?

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 18:24

Gabytza

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 18:25

Ica

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 18:25

Daniela

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 18:25

Alina

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 18:25

Dau Buni, cum sa nu!

xana 1

03.10.2013, 18:40

Vai, ce bunatate!! Trebuie sa o fac si eu neaparat, mai ales daca e din caietul bunicii!

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 19:54

Xana, sper sa iti placa!

Rocsi 1

03.10.2013, 20:18

O prajitura super delicioasa. Ce imi mai place

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 23:42

Si mie imi place si cu toate astea nu am mai mancat de cand eram mica!

Corinuta 1

04.10.2013, 15:46

Arata bine!

Angelina_Elena 1

04.10.2013, 16:05

Corina

Valclaudia 1

05.10.2013, 23:32

si mama ne facea des tavalita de-asta!

marcelika 1

13.12.2013, 21:01

marcelika 1

13.12.2013, 21:02

arata ft bine !

Larisel 1

13.12.2013, 22:05

In programul de Craciun

xana 1

12.02.2014, 18:52

I-a venit randul tavalitei tale sa o fac, dar am observat ca nu apare scris cand se adauga faina in blat. Cred ca dupa ce am amestecat albusurile si galbenusurile, sper sa nu ma insel.

Angelina_Elena 1

12.02.2014, 20:25

Xana, ai dreptate! Imi cer scuze ca am uitat sa precizez, sper sa iti placa!

Ligia Bxl 1

20.04.2014, 10:59

poti scrie bucatarasului sa modifice,si eu am observat ca nu scrie faiana si praful de copt cand se pun ,eu le-am pus la final

Iulian740 1

24.12.2014, 12:17

Reteta e corecta. Faina trebuie doar sa te asiguri ca o ai si doar in cantitatea indicata. Ca daca o ai si tii un kg de faina pe langa tine nu-ti iese reteta. Unde tii un kg poti sa ti si 250 g, pe masa ori la fereasta pe pervaz. Important sa fie la indemana in apropierea preparatului ca sa poti sa-ti dai in cap cu ea daca nu reusesti sa torni uleiul in fir subtire ca la maioneza. C-am cum facea Puiu Calinescu, fiei tarana usoara, intr-o sceneta veche.S-aveti spor fetelor si Sarbatori fericite

MariaOana 1

04.04.2020, 17:29

Si faina la blat?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]