Reteta traditionala de pomana porcului

de Denissa in Porc, 10 Dec 2012 | 35172 vizualizari

COMENTARII (39)

Denissa 1

10.12.2012, 17:21

Diana e expirata de anul trecut

Ubulika 1

10.12.2012, 17:41

jolygina 1

10.12.2012, 17:41

deci asa ceva vreau si eu ,macar asa o bucatica micaaaa ,miccaaa,dar macar o fasie de soric am asa o pofta

- Andreea - 1

10.12.2012, 18:05

da eu jolygina...mi-a lasat gura apa...

mihaelar63 1

10.12.2012, 18:10

Asa fac si eu , mai putin foaia de dafin , dar am sa incerc

RuxyRux 1

10.12.2012, 18:45

Din asta nu pap dar apreciez!

Ligia Bxl 1

10.12.2012, 18:56

ahhh ce pofta-mi e de carne din Romania

Rocsi 1

10.12.2012, 20:53

Mmmm asta da...Nu am amncat de mult ca nu imi face bine dar imi amintesc ca e o mare bunatate

mamaieelena 1

11.12.2012, 18:36

oh ce bunatate ai facut acolo si mamaliga si muraturi de toate ....gata vin la tine la masa mai ai loc la masa?

Denissa 1

12.12.2012, 05:42

Multumesc dragelor pentru aprecieri!

Denissa 1

12.12.2012, 05:43

Mamaie masa e pusa!

marcela1979 1

14.12.2012, 11:16

waw ce bunataturi

Denissa 1

14.12.2012, 12:11

Carla multumesc!

Aurelia 07_07 1

22.12.2019, 22:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne la garnita