Reteta de vols (cosulete)

de nadina73 in Piine, 2 Mai 2010 | 8259 vizualizari

 

sant si in comert cel putin aici gasesc in spania dar e drept ca sant scumpe si atunci am zic hai sa incerc sa fac eu acasa. Si au iesit

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie aluat de foetaj inghetat(2 foi )
  • 1 ou
  • 1 paharel de tuica (cutie scobitori)si un capacel mai mic decat cel de tuica(vezi capac medicamente)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de vols (cosulete):

Se lasa sa se dezghete aluatul de foietaj apoi se iau 2 forme de paharele mici ,unul de tuica si unul mai mic sau un capacel si se taie

Se taie 3 cercuri  cu paharelul de tuica apoi se ung cu ou si 2 dintre ele se mai taie odata in mijloc cu un capacel mic si apoi se suprapun cele 2 cu mijlocul gol si apoi se pun peste cel intreg dupa care se pun pe hartie. Se pun la cuptor la foc foarte tare 10-15 minute depinde si de foc.Se pot pune cate 3 randuri si ies si mai inalte

Dupa ce s-au copt se scot si se pun pe o tava sant foarte sensibile,se rup foarte usor ,se pot umple cu diferite compozitii atata dulci cat si ca aperitive

Cu siguranta gasiti aluat de foetaj care creste(aici sant de 2 tipuri care cresc si care nu cresc)

Ale mele sau culcat putin pe cand cele din comert una si una,oricum e prima data cand fac data viitoare o sa iasa mai bine

Pun si o poza cu cele din comert ,oricum e diferenta intre ale mele si cele de cumparat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de vols (cosulete)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

05.05.2010, 23:40

stiu ca alea sant scumpe ele ca si aici sant foarte scumpe

luminita20_2006 1

20.09.2010, 14:49

super ideea

adry88 1

18.05.2011, 21:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de secara cu seminte