Am gasit aceasta reteta pe grup bucataras.ro si mi-a placut ce a iesit, chiar daca am renuntat la sare(am avut un cas de oaie sarat) si ciuperci.
Daca vrei sa pregatesti aceasta Reteta de tarta aperitiv, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, muschi, cas, branza vaci, smantana, faina, ardei gras si masline.
Iata cum se prepara Reteta de tarta aperitiv
Am ras casul de oaie sarat si am taiat muschiuletul si ardeiul cubulete.
Am batut ouale, am adaugat casul, branza de vaci, faina, smantana si am amestecat bine. Apoi am adaugat muschiuletul si ardeiul.
Am turnat compozitia in forma tapetata cu hartie de copt unsa putin cu ulei si am dat la cuptor la foc mediu, 35 minute.
Nu a iesit foarte inalta, deoarece am folosit un vas cam mare pentru o singura reteta, dar nu ne-a deranjat lucrul acesta. Merge foarte bine impreuna cu salata preferata.
Pofta buna!
Vezi si reteta de Tarta cu branza si carnati.