Reteta de spanac la tigaie cu hrisca si carne de porc

de Catalina L in Mancaruri de legume, 12 Mar 2024 | 1657 vizualizari

 

Aveam felii de bacon la congelator, un carnat afumat si spanac proaspat . Am asociat totul cu hrisca si a iesit o minunatie.   https://www.blogulluicatalina.com/2023/01/spanac-la-tigaie-cu-hrisca-si-carne-de.html  

Pentru Reteta de spanac la tigaie cu hrisca si carne de porc ai nevoie de cateva ingrediente: spanac, bacon, hrisca.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de spanac la tigaie cu hrisca si carne de porc
  • 50 g hrișcă prăjită
  • 100 g bacon, taiat cubulete
  • 1/2 cârnaț afumat
  • 150 g spanac proaspăt
  • 1/2 lingurita pasta de curry thailandez
  • 2 linguri bulion de rosii
  • 2 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de spanac la tigaie cu hrisca si carne de porc:

Iata cum se prepara Reteta de spanac la tigaie cu hrisca si carne de porc

Într-o tigaie mică, încălziți uleiul. 

Adăugați baconul și cârnațul tăiat felii.  Rumeniti.

Se spala hrisca, se scurge si se pune in tigaie. Amestecati. 

Se adauga curry-ul, piureul de rosii si 150 ml apa. Se amestecă și se lasă să fiarbă.

Spanacul se spala, se curata si se taie fasii.

Adăugați spanacul și acoperiți tigaia.

Se gateste timp de 5 minute. 

Se descoperă, se amestecă și se lasă să se reducă lichidul.  Verificați daca hrișca este gatita . 

Serviți imediat.

Vezi si reteta de Pui florentin cu spanac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de spanac la tigaie cu hrisca si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]