Sandvis cu ou si branzica

de simona72 in Sandvisuri, 7 Noi 2013 | 2627 vizualizari

 

In amintirea vremurilor de demult apuse cand nu mancam nimica nimicuta:)) Cand eram mica, nu mancam oul decat fiert moale si zdrobit in pahar...

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine de casa
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura branza ceva fin de la Delaco
  • 1 lingurita de smantana
  • pt decor: feliute de ridiche si miez de lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ou si branzica:

Oul se fierbe moale: cand apa a inceput sa fiarba se lasa 2-3 minute sa fiarba oul, se opreste focul si se mai lasa inca 2-3 minute. Se pune oul sub jet de apa rece, se decojeste si se zdrobeste cu furculita. Se adauga un praf de sare, branzica si smantana. Se amesteca, se unge felia de paine cu amestecul rezultat si se decoreaza cu feliute de ridiche(sau orice alte legume) si miez de lapte.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ou si branzica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu ou si cascaval la cuptor