Reteta de preparare a papanasilor cu frisca si finetti

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 11 Noi 2011 | 11088 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaca
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 2 oua
  • Un praf de sare
  • Faina cat cuprinde
  • Frisca
  • Finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu frisca si finetti:

- Reteta de preparare a papanasilor

intr-un bol se amesteca toate componentele

- se formeazã bilute mai mari la care se face cu degetul o gaura in mijloc

- se formeazã bilute mai mici care vor fi puse pe post de “capac”

- se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti, se scot pe un prosop de hartie

- se servesc calzi cu frisca si finetti

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu frisca si finetti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine