Reteta de preparare a papanasilor cu branza dulce-prajiti

de mena29 in Dulciuri, 31 Mai 2013 | 18906 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Nu cred ca sunt multi cei care rezista ispitei de a manca papanasi! Noua ne plac atat cei prajiti cat si cei fierti.De aceasta data am venit cu cei prajiti dar promit sa aduc si fierti!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • Branza de vaci-1/2 kg
  • oua-2
  • praf de copt-10g
  • sare-1/2lingurita
  • zahar tos-50g
  • faina alba-5 linguri
  • ulei-300ml
  • facultativ coaja de la o lamaie
  • zahar vanilat-1plic
  • dulceata de fructe
  • smantana
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza dulce-prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un bol mai mare am pus branza de vaci,zaharul,vanilia,ouale,sarea,praful de copt si 3 linguri cu faina cernuta.Am framantat bine aluatul.Am presarat celelalte doua linguri de faina pe planseta si am impartit aluatul in 9 bucati.Din fiecare bucata am rupt cate o bucatica si am format noua bilute de aluat.Am rotunjit frumos intre palme cele noua bucati,le-am pus din nou pe planseta presarata cu faina, am bagat un deget in mijlocul fiecarei bucati si am facut o gaura cu degetul.Aluatul este destul de moale si asa mi-a fost cel mai usor sa-i dau forma dorita.Am pus uleiul sa se incinga si am prajit papanasii.

Dupa ce au devenit aurii pe ambele parti,i-am scos pe un servetel absorbant.

Am servit papanasii calzi cu smantana si dulceata de trandafiri.

Puteti sa-i serviti cu ce fel de dulceata sau gem va place voua cel mai mult!

TIPS-URI

1

Puteti pudra papanasii cu zahar .Noua ne-au placut asa fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza dulce-prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (61)

mena29 1

23.01.2014, 17:59

Cris,imi faci pofta,sunt o bunatate. Doar putina rabdare iti trebuie pentru ca aluatul,avand asa putina faina,e mai moale dar rezultatul e de nota 10.

Xandrinne 1

15.06.2014, 11:19

VI 1

05.11.2018, 07:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor