Reteta de preparare a papanasilor

de epurasha2bb in Prajituri, 6 Mai 2010 | 4093 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor pt.pofticiosi!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1/2 kg branza moale de vaca,
  • 400 g faina alba,
  • 2 -3 linguri de zahar
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu alimentar,
  • 2 pliculete zahar vanilinat,
  • 2 oua,
  • 1 esenta vanilie
  • .Pentru ornament:
  • o cutie smantana,
  • zahar,
  • bucatele de ciocolata,
  • alune de padure,
  • dulceata de cirese sau visine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

 Se bat albusurile spuma,

se adauga galbenusurile si zaharul, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul.

Branza se rade si se presara usor si ea.

Se pune si fiola de esenta de vanilie.

Se face o coca moale ca de gogosi.

Se formeaza inele groase si gogoloaie mici.

Se prajesc in ulei incins.

Se orneaza cu smantana batuta cu zahar vanilat si peste ea se picura dulceata sau ciocolata topita si alune

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

06.05.2010, 19:45

iami iami

nadina73 1

07.05.2010, 01:11

mariana in ulei eu nu am mancat pana acum dar am sa incerccu siguranta sant grozavi

epurasha2bb 1

07.05.2010, 08:18

multumesc fetelor!
nadina facem schimb, imi dai unul de la tine iti da unu de la mine si ne facem pofta.asta sunt cam ca nist gogosi cu branza la gust darceva mai fin.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gateau au chocolat