Reteta de preparare a papanasilor

de nico15 in Dulciuri, 16 Feb 2014 | 3120 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1 kg branza de vaci
  • 400 g de faina
  • 100 g zahar tos
  • 50 g zahar farin
  • 100 g de gris
  • 3 oua
  • 5 g de bicarbonat de sodiu
  • sare
  • dulceata
  • 500-800 g smantana
  • 1 zahar vanilat
  • Razatura de lamaie
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se scurge branza si se amesteca cu faina cernuta, zahar tos, gris, razatura de lamaie, bicarbonatul si oua, se framanta si se fac bilute aproximativ de 100 g (papanasul plus biluta).

Se incinge uleiul, se vor praji in baie de ulei. Se scot pe servetele absorbante. Se servesc calzi cu smantana, dulceata si pudrati cu zahar pudra.

Dintr-un kg de branza mi-au iesit 16 papanasi de 100 de g.

Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor