Reteta de preparare a papanasilor

de Alexandra Burz in Dulciuri, 11 Ian 2014 | 6858 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 4 oua
  • 300 gr faina
  • 100 gr zahar tos
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • smantana
  • dulceata fructe de padure
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se separa albusurile de galbenusuri

Intr-un bol se amesteca branza de vaci cu galbenusurile, zaharul vanilat, jumatate din zaharul tos si praful de copt

Se adauga albusurile batute spuma tare cu un praf de sare si restul de zahar

Se adauga faina treptata, amestecand de sus in jos

Se ajunge la un aluat care permite a fi modelati papanasii

Modelam papanasii si ii prajim in ulei incins aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte

Ii servim calzi cu smantana  si dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]