Reteta de prajitura tavalita in nuca de cocos, favorita sarbatorilor noastre

de RODIMUR in Prajituri, 17 Mai 2017 | 10885 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

17.05.2017, 09:57

Tăvălită, netăvălită, miezul contează, acolo se află bunătatea, cum bine ştim. E drept, contează şi aspectul, dar la picnic dictează foamea, nu ceea ce ţine direct de mise-en-place.
Bun!

MotanLaOale 1

17.05.2017, 09:57

RODIMUR 1

17.05.2017, 10:26

Mulțumesc pentru aprecieri, porțiade lumină!i! Specificația "Rețetă pentru picnic" este pentru un concurs de aici, de pe site... Pentru foamea de la picnic, urmează și ceva de bază...

RODIMUR 1

17.05.2017, 10:27

Mulțumesc,. Motănel pentru susținere!

Ancutsa 1

17.05.2017, 10:49

mirela0911 1

17.05.2017, 11:07

In copilărie erau preferatele mele!

RODIMUR 1

17.05.2017, 11:27

Vă mulțumesc, Ancutza și Mirela, pentru aprecieri!

Constelatialeu 1

17.05.2017, 14:46

Imi place dar sa fie tavalita prin nuca autohtona.

RODIMUR 1

17.05.2017, 15:03

Bine, Leoaico! Cum vrei tu...!

miki_a 1

18.05.2017, 00:02

Îmi place mult!

RODIMUR 1

18.05.2017, 06:28

Mulțumesc! Și mie! E bine că sunt pufoase, dulci, aromate și nu atât de sensibile precum prăjiturile cu cremă...

oanapl 1

19.05.2017, 10:22

Ce bine arata! Cred ca a fost delicioasa prajitura!

RODIMUR 1

19.05.2017, 10:41

Mulțumesc, Oana! Așa este, e foarte bună, mai ales că am o oarecare experiență în a face această prăjitură, care îmi iese pufoasă și aromată. Îmi place esența de rom, în dulciuri...

dantes 1

20.05.2017, 08:13

Buna!

RODIMUR 1

20.05.2017, 08:44

Mulțumesc frumos, Dante!

CiolpanAndrada Gabriela 1

30.09.2017, 18:16

Dar praful de copt unde il pui ?) sau cum iti creste tie aluatul ?

RODIMUR 1

30.09.2017, 19:09

CiolpanAndrada Gabriela - Eu nu pun praf de copt la această prăjitură, așa cum nu pun nici la chec. Dacă se bat ouăle bine și se respectă rețeta, aluatul crește foarte frumos, fără praf de copt și fără bicarbonat. Eu știu că unele persoane pun praf de copt inclusiv la găluștele din supă, dar nu este normal așa. Dacă nu crezi, nu ai decât să încerci. Sau n-ai decât să pui în prăjiturile tale. Eu le fac pe ale mele așa cum știu, fără praf de copt și e mai bine și mai sănătos așa. Și am făcut de zeci de ori rețeta asta...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ada