Reteta de prajitura Snickers, un deliciu cu alune si caramel

de Ela68 in Prajituri, 21 Noi 2013 | 383333 vizualizari

COMENTARII (63)

diaconta 1

25.12.2013, 22:05

Ela,am facut-o si eu si a fost grozav de buna dar nu la fel de inalta ca si a ta,iar crema s-a inmuiat,probabil pentru ca eu am mixat galbenusurile cu zaharul,vad ca trebuiau doar amestecate

Ela68 1

25.12.2013, 23:53

E bine cum ai procedat, trebuiau si fierte pana incepea sa se ingroase. "Lasam sa fiarba la foc mic pana ce crema incepe sa se ingroase". Aici cred ca trebuia s-o mai lasi la fiert inca putin, e ca si la caramel, trebuie avut grija sa nu treci in extrema cealalta, altfel devine tare.
Inca putin si era perfecta.
Ai folosit o tava cu aceeasi suprafata ? Mie imi plac prajiturile inalte, tocmai de aceea am tendinta sa cresc putin cantitatile, astfel incat sa-mi iasa turnulete

diaconta 1

26.12.2013, 15:42

Ela,eu zic c-am fiert-o destul pentru ca dupa ce se racise era foarte greu de intins,mi-a fost teama ca daca o mai las nu o mai pot intinde.Dea aceea nu inteleg de ce s-a inmuiat.
Am folosit o tava de 40x28 cm,blatul a fost suficient de inalt,caramelul a fost cam ingust,dar tocmai pentru ca nu era destul de tare.
Am eu o problema cu bezeaua si caramelul.Acum a iesit bezeaua dar caramelul nu ))))

Ela68 1

26.12.2013, 23:48

Mai ales cu bezeaua elvetiana

diaconta 1

29.01.2014, 09:57

Ela,bezeaua aia m-a cam "muncit" )))

ryta 1

22.02.2014, 19:51

Carmen 1

21.01.2015, 07:47

cea mai CEA praji - dupa fi-miu!

Ela68 1

22.01.2015, 18:39

Carmen, am aceeasi parere ca fiul tau

poa 1

15.05.2015, 09:26

Ce bine arata!

Xandrinne 1

23.08.2015, 07:55

CristiCiorogariu 1

23.12.2018, 22:00

Mi-a ieșit blatul ok, dar crema nu știu ce S-a întâmplat a ieșit grăsimea deasupra după ce am oprit focul, oare când se răcește se va întări sau nu?

Ela68 1

25.12.2018, 19:57

Cristi, ma gandesc ca ai tinut-o pre mult pe foc si s-a taiat. Am intrat prea tarziu aici, imi pare rau !

dantes 1

19.08.2022, 10:25

Delicioasa!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de vanilie si ciocolata