Pare dificil de facut dar este foarte rapid si simplu Reteta de prajitura cu branza si cacao. Cel mai dificil este sa asteptam sa se raceasca, ideal de lasat o noapte la rece.
Reeta keto/low carb, fara gluten
Ingredientele neceare sunt: migdale, cacao, indulcitor, unt, branza vaci, ricotta, mascarpone, oua.
Ingredientele pentru Reteta de prajitura cu branza si cacao
Aluat :
Umplutura:
Iata cum se prepara Reteta de prajitura cu branza si cacao
Topiti untul. Amestecati migdalele macinate cu cacaoa si indulcitorul.
Adaugati untul si amestecati.
Ungeti forma si puneti hartie pe fund.
Puneti 2/3 din compozitie si etalati-o pe fundul formei, apasati cu o lingura.
Dati la rece.
Amestecati branza de casa cu branza ricotta si indulcitorul.
Incorporati mascarponele, ouale treptat si vanilia.
Amestecati.
Varsati compozitia peste aluatul cu cacao si decorati deasupra cu aluatul ramas.
Coaceti la 180 °C timp de 50 - 60 minute.
Lasati sa se raceasca, scoateti din forma si dati la rece cel putin 2 ore.
Minunat !