Deseori, pastele ma scot din dilema "ce sa mai gatesc rapid si bun?"
Baietii mei sunt fani Reteta de paste cu porumb si smantana la cuptor, iar eu sunt multumita ca pot incropi ceva rapid si bun
Sunt necesare cateva ingrediente: paste, porumb, legume, smantana si mozzarella.
Nu-i asa ca e simplu si usor?
Iata cum se prepara Reteta de paste cu porumb si smantana la cuptor:
Intr-un vas termorezistent, se pun pastele. Se adauga porumbul scurs din conserva, legumele congelate, branza mozzarella si smantana lichida. Se adauga apa cat sa le acopere si sare, piper, si se amesteca usor ca sa se distribuie uniform in tava.
Pastele se pun in cuptorul preincalzit la 200 grade C, timp de 35-40 minute. La jumatatea timpului de coacere, se amesteca in tava pastele ca sa se coaca uniform.
Pastele sunt gata cand au absorbit tot sosul din vas.
Simplu, usor si satios.
1
se pot folosi paste la alegere, dar ideal ar fi din cele mici, absorb sosul mai bine.
2
se pot adauga cubulete de bacon sau felii de carnati, legume la alegere