Reteta de faguri moi umpluti cu crema de cacao

de Toamna07 in Prajituri, 23 Noi 2012 | 198398 vizualizari

COMENTARII (39)

jolygina 1

24.11.2012, 21:11

Teo 1

24.11.2012, 22:59

prajiturile copilariei! bune de tot!

Toamna07 1

25.11.2012, 12:42

anseeea 1

29.12.2012, 18:25

trebuie sa ungem forma cu ulei?

Toamna07 1

30.12.2012, 15:42

Da,se unge cu putin ulei la inceput,apoi merge struna!

moi_miruna 1

13.01.2013, 16:15

Sunt extra-mega-super bune! Le-am incercat astazi exact dupa reteta ta!! Multumesc de o mie de ori!!

Toamna07 1

13.01.2013, 17:20

Sunt incantata!

deea2686 1

24.07.2013, 19:33

as face si eu dar nu am forma

GJ203702390 1

24.07.2013, 21:28

am sieu forma si le-am facut dupa reteta mea dar o sa fac si reteta voastra

nadea68 1

24.07.2013, 21:44

le ador si as vrea tare mult sa le fac dar nu am forma

Aurelia 07_07 1

12.12.2013, 14:11

lauratm 1

03.01.2014, 11:08

dar nu mai am forma , a ruginit ! dar am vazut alt bucataras ca le face in aparatul de vafe ...

Pushaa 1

28.01.2014, 15:09

bune...abia astept sa fac si eu!

BMF 1

08.10.2017, 18:01

Da, din pacate aparatul nu se gaseste in comert. Crema pe care o folosesc la aceste fursecuri este de lamaie si este foarte racoroasa:
300 gr. rahat, 2 lamai, 100 gr. unt.

Rahatul se da prin masina de tocat
1lamaie se curata de coaja si impreuna cu cealalta ( cu coaja) se dau prin masina de tocat. Atentie la samburi. Apoi se amesteca incet cu untul care este lasat la temperatura camerei sa se inmoaie.

Pofta buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca si rahat