Reteta de coaste de porc

de abetina in Porc, 31 Ian 2024 | 2097 vizualizari

COMENTARII (7)

Ksenya 1

31.01.2024, 15:22

Cu bors n-am incerca sa fierb,dar. nici n-am gustat. Trebuie sa fie bun

abetina 1

01.02.2024, 11:28

De obicei si carnea de porc pentru ciorba sau bors se fierbe tot in apa cu bors,ii da un alt gust,doar cartofii nu se fierb in apa cu bors deoarece se intaresc si se inegresc,asta pentru cei care fac ciorba cu carne d eporc si adauga cartofi,dar daca se pun paste la ciorba nu mai e o problema.

Panacris 1

01.02.2024, 13:28

abetina 1

02.02.2024, 11:42

Lau 1

03.02.2024, 18:40

oanapl 1

05.02.2024, 18:02

Bune!

Rocsi 1

07.02.2024, 20:29

Nu sunt cea mai mare consumatoare de coaste, dar arata foarte bine ce ai tu aici si o bucatica mica tot as servi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc inabusita