Reteta de bors de cartofi si sfecla, asa cum se face in Bucovina

de RODIMUR in Ciorbe, 7 Dec 2017 | 18181 vizualizari

COMENTARII (29)

Rahela Velicu 1

07.12.2017, 19:45

Foarte gustos, am facut si eu!

RODIMUR 1

07.12.2017, 19:48

Mimi, eu fac rar borș de sfeclă, deși ar trebui să fac mai des, date fiind beneficiile acestei legume (am scris câte ceva în introducere...).

Cris2711 1

07.12.2017, 19:50

Nu pot sa nu servesc si io,musai )

RODIMUR 1

07.12.2017, 19:51

Te servesc cu mare plăcere, Cris!

Cris2711 1

07.12.2017, 19:57

Multumesc frumos,Rodica!

Rocsi 1

07.12.2017, 20:17

Pfoaaa, asta este cea mai mare bunatate! Mie imi place foarte mult! Doar ca eu nu mai fac prajeala, am renuntat de mult la asta!

Constelatialeu 1

07.12.2017, 20:21

Trebuie sa merg in Bucovina, ca eu nu stiu din astea cu sfecla, de sfeclit am mai sfeclit-o din cand in cand....

RODIMUR 1

07.12.2017, 20:24

Mă bucur, Rocsi că-ți place! Eu nu prăjesc tare ceapa, ci doar o călesc puțin, cât să devină transparentă, pentru că așa devine dulce. Nu-mi prea place ceapa fiartă (și emană un miros de groază,,,!)

RODIMUR 1

07.12.2017, 20:34

Clementina, să știi că toți o mai sfeclim, din când în când, dar e bine să luăm aminte la binefacerile sfeclei...

Constelatialeu 1

07.12.2017, 20:38

Imi place sfecla ca salata sau la muraturi....

katty 1

07.12.2017, 21:25

Place!

RODIMUR 1

07.12.2017, 21:30

Mulțumesc frumos, Katty!

mirela0911 1

07.12.2017, 22:24

Imi place sfecla dar sub forma de ciorba nu am mancat niciodata! O prefer sub forma de salata! Ciorbita arata bine si cred ca e si gustoasa!

vasimur 1

07.12.2017, 22:33

Adauga comentariu...

RODIMUR 1

07.12.2017, 22:35

Mirela, borșul de sfeclă este specific Moldovei, de asta nu prea știi de el. Da, e bun și mai ales foarte sănătos...!

MotanLaOale 1

07.12.2017, 22:42

RODIMUR 1

07.12.2017, 23:36

Mulțumesc frumos, Motănel!

dantes 1

08.12.2017, 08:01

Bun!

RODIMUR 1

08.12.2017, 09:53

Mulțumesc frumos, Dante!

xana 1

08.12.2017, 14:22

Imi place mult borsul cu sfecla si ce culoare frumoasa are!

RODIMUR 1

08.12.2017, 14:50

Mă bucur că-ți place, Xana! Mulțumesc frumos!

kytz 1

10.12.2017, 17:03

Ce bun ar fi acum un bol plin cu borș cald!

RODIMUR 1

10.12.2017, 17:39

Mulțumesc frumos, Kytz! Mai avem...

miki_a 1

12.12.2017, 09:51

Grozav!!! Te pune imediat pe picioare!!!

RODIMUR 1

12.12.2017, 10:22

Mulțumesc frumos, Miki!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi (de post)