Relish de gogosari si ardei

de Mitinita in Muraturi, 1 Dec 2011 | 5340 vizualizari

 

Merge de minune cu carnea de porc,am incercat putin inainte de a-l pune la borcan.Puteti schimba cantitatile la otet si zahar,de asemenea se mai pot adauga si alte condimente.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogosari
  • 1 kg ardei
  • 3 cepe albe,mari
  • 250 gr zahar
  • 200 ml otet
  • 1 lingura de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Relish de gogosari si ardei:

Se curata ardeii si gogosarii de seminte. Gogosarii mei au fost putin iuti,perfecti pentru gustul meu.

Se taie ardeii,gogosarii si ceapa in cubulete,asa cum taiem ceapa pentru mancare.

Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc mic,amestecand des.

Daca lichidul nu este destul se mai adauga putina apa ,pana se inmoaie toate legumele.Dureaza cam 20 de minute.

Se pune relishul in borcane sterilizate si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

A durat cam o ora toata treaba.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Relish de gogosari si ardei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 10:44

buun

Mitinita 1

02.12.2011, 20:49

va multumesc si pupici la toate

Panacris 1

26.01.2012, 18:41

Super combinatie!!! Dar si super borcanele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ceapa murata in otet