Rechin cu sos la cuptor

de Dana_Retetegg in Peste, 10 Dec 2010 | 6828 vizualizari

 

Este foarte gustos. Data viitoare am sa incerc si rechin cu legume si sos de smantana. Abia astept!

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de rechin
  • 300 gr sos de rosii
  • o rosie
  • 3 frunze de dafin
  • oregano
  • piper
  • sare
  • condimente pentru peste
  • patrunjel uscat
  • apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rechin cu sos la cuptor:

Cotletele de rechin le-am spalat si le-am lasat la scurs. Apoi le-am asezat in tava unsa cu ulei si le-am condimentat.

Am pregatit un sos din sos de rosii, oregano, sare, piper, patrunjel si l-am pus in tava peste rechin, de asemenea si frunzele de dafin.

Pe fiecare cotlet am pus felii de rosii. Am lasat la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

11.12.2010, 12:49

Eu pana sa mananc prima data eram foarte sceptica, mi se parea ciudat sa mananc carne de rechin, dar e inofensiv !

Dana_Retetegg 1

11.12.2010, 12:49

Merci pt furculite tuturor

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:23

rechinul e bun..........mie imi place la gratar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur