Crap pe varza la cuptor-for boss

de Bucataras Medi in Peste, 1 Aug 2011 | 16981 vizualizari

 

La multi ani cu sanatate si numai bucurii ,boss drag!
Ei bine pana acum cateva saptamani ,cand am fost in Delta,nu am mancat peste pe varza.Si cum curiozitatea si papilele gustative nu m-au lasat ,bineinteles ca am comandat o portie de crap pe varza.......................ce sa va spun decat ca a fost o bunatate, tare mult mi-a mai placut.Asa ca am zis hai sa fac si eu , si am facut.....................si iata ce a iesit.Il servesc pe boss ,ca doar este ziua lui astazi si daca el vrea poate sa dea si celorlalti fani de peste sa guste....................hihihi.

 

INGREDIENTE

  • 1 crap(al meu a avut cam 2,5 kg)
  • 1 varza mai mare
  • 1 pahar cu vin alb sec
  • o cana suc de rosii
  • ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • boia iute
  • marar uscat
  • patrunjel verde
  • boabe de piper
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe varza la cuptor-for boss:

Taiem varza fideluta, o frecam cu putina sare dupa care adaugam piper macinat , boia de ardei si marar (dupa placul fiecaruia) Amestecam bine si apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei.Presaram cateva boabe de piper , stropim varza cu o lingura de ulei si cu vinul ,asezam un ardei iute peste varza , apoi acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor.Tinem la cuptor cieca 15-20 min dupa care indepartam folia si asezam peste varza bucatile de peste  condimentate cu sare si piper si sucul de rosii.Amestecam prin rotiri stanga-dreapta a tavii.

Cat timp varza este la cuptor ne ocupam de crap:l-am curatat , l-am transat in bucati potrivite ,l-am spalat si l-am lasat la scurs.

Dam la cuptor , de data aceasta fara sa mai acoperim tava si tinem pana cand atat varza cat si pestele sunt bine facute si rumene.

Servim calda asezonata cu patrunjel verde si acompaniata de mamaliguta .

Este delicios de bun.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe varza la cuptor-for boss" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (64)

Bucataras 1

06.08.2011, 14:39

immmm, merci. gata, back in business. ras, tuns si frezat

Panacris 1

14.12.2013, 08:52

LaviniaBugnar 1

31.01.2018, 20:09

Atenție la varză !
Dacă este îndesată (de iarnă), mai bine se călește pe jumătate, înainte de cuptor...

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap, cea mai simpla si delicioasa reteta cu peste