Ravioli din dovlecei umpluti cu branza feta si spanac

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 1 Noi 2016 | 3308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei de marime medie
  • 100 grame spanac congelat
  • o ceapa mica, galbena, tocata
  • 200 grame branza Feta
  • 400 ml passata
  • 2 catei de usturoi
  • 200 grame mozzarella
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli din dovlecei umpluti cu branza feta si spanac:

Se caleste ceapa in putin ulei de masline, pana devine translucida. Se adauga apoi spanacul, se acopera cu un capac si se lasa 5-8 minute, pana se decongeleaza si mare parte din apa s-a evaporat. 

Se indeparteaza de pe foc, se adauga sare si piper, se lasa la racit cateva minute, apoi se amesteca cu branza Feta. 

Se caleste usturoiul taiat felii in putin ulei de masline, apoi se adauga passata. Se aduce la punctul de fierbere, se lasa 3 minute, apoi se transfera intr-un vas pentru cuptor.

Intre timp, se feliaza dovleceii cu ajutorul unui peeler, in panglici. Se suprapun partial cate 3 fasii de dovlecel transversal (in cruce) cu alte 3 fasii de dovlecel suprapuse partial. 

In centru, unde toate fasiile de dovlecel se suprapun, se adauga o lingurita din compozitia obtinuta anterior. Se aduc spre centru, mai intai marginea inferioara, apoi cea din partea stanga, cea superioara si la final cea din partea dreapta. 

Se aseaza in tava cu sos, unul langa altul. Se aseaza fasii de mozzarella deasupra si se gateste in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 20 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli din dovlecei umpluti cu branza feta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Satisfyyourcravings 1

01.11.2016, 21:47

CameliaR 1

01.11.2016, 21:58

Xandrinne 1

06.11.2016, 08:28

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida impanata cu cascaval, la cuptor