Ravioli cu mascarpone la cuptor

de Rocsi in Paste, 24 Feb 2012 | 4562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli cu branza
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • 3 linguri mascarpone
  • sare
  • piper
  • jumatate lingura de unt 
  • 1 lingurita rasa marar uscat
  • 1 lingurita patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu mascarpone la cuptor:

Intr-o cratita punem circa 3 litri de apa la fiert impreuna cu un praf de sare. Cand incepe sa clocoteasca ,punem pastele la fiert maxim 15 minute. Dupa ce au fiert le scurgem de apa si le lasam 2-3 minute sa se racoreasca. Intr-un bol batem ouale spuma. Adaugam smantana , mascarpone si amestecam cu o furculita. Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il punem in compozitia de oua. Adaugam putina sare,piper,mararul si patrunjel si le incorporam. Ungem un vas yena cu unt si punem pastele fierte. Deasupra turnam amestecul cu mascarpone.

Dam vasul in cuptor,aprindem cuptorul si reglam o temperatura potrivita ,apoi lasam pastele acolo pana prind o crusta aurie,cam 20-30 de minute.

Cand sunt gata le scoatem si servim.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu mascarpone la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

26.02.2012, 15:00

Multumesc Retetegg

ela 1

28.02.2012, 21:51

ce-as mai vrea si eu

Rocsi 1

28.02.2012, 22:06

Ela!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu midii in sos de rosii proaspete