Se fierb ouale cca 10 minute.Dupa ce au fiert se pun in apa rece ;pana se racesc se prepara mioneza.
Se curata ouale de coaja, se taie in jumate,se scoate galbenusul si se pune separat intr-un bol la care se adauga pateu dupa preferinta, se pune sare si putin piper,dupa care se amesteca bine pana se face o pasta,iar la sfarsit se adauga putina maioneza pana se face pasta ca o crema.
Pe un platou se pune maioneza cu putina smantana pe un platou,dupa care se iau jumatatile de ou si se umplu cu crema de pate,se aseaza pe platou,dupa care se ia putina branza de vaci si se amesteca cu putina smantana ,sa iasa o pasta nici prea tare nici prea moale,din care se fac bilute.
Aceste bilute se fixeaza in ou cu ajutorul un scobitori rupte in doua.
pe aceasta bilute se fixseaza doua boabe de piper pentru a face ochii,iar pentru nas se va taia din morcov o bucatica mica.