Rasturnata cu ananas si mere

de cristinutanicolita in Dulciuri, 1 Iun 2015 | 4502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar pt caramel
  • 7 oua
  • 7 lg zahar
  • 7 lg faina
  • 1 praf de copt
  • 3 lg ulei
  • 3 mere
  • 1 cutie compot de ananas
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasturnata cu ananas si mere:

Caramelizezi intr-o tava o cana de zahar,rotesti tava astfel incat sa ii tapetezi peretii cu zaharul topit, apoi asezi merele curatate si taiate si ananasul din compot. Lasi tava la rece pana pregatesti pandispanul.

 Bati spuma ouale cu zaharul si un praf de sare,adaugi uleiul,faina si praful de copt. Rastorni compozitia peste fructe si dai prajiura la copt,la foc potrivit pt 25-30 min.

Cand e gata, rastorni prajitura pe o tava. Dupa racire o ornezi cu frisca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasturnata cu ananas si mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema caramel si ananas (de post) - Reteta nr 500