Rasturnata cu ananas si mere

de cristinutanicolita in Dulciuri, 1 Iun 2015 | 3969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar pt caramel
  • 7 oua
  • 7 lg zahar
  • 7 lg faina
  • 1 praf de copt
  • 3 lg ulei
  • 3 mere
  • 1 cutie compot de ananas
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasturnata cu ananas si mere:

Caramelizezi intr-o tava o cana de zahar,rotesti tava astfel incat sa ii tapetezi peretii cu zaharul topit, apoi asezi merele curatate si taiate si ananasul din compot. Lasi tava la rece pana pregatesti pandispanul.

 Bati spuma ouale cu zaharul si un praf de sare,adaugi uleiul,faina si praful de copt. Rastorni compozitia peste fructe si dai prajiura la copt,la foc potrivit pt 25-30 min.

Cand e gata, rastorni prajitura pe o tava. Dupa racire o ornezi cu frisca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasturnata cu ananas si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

01.06.2015, 18:47

Catalina L 1

01.06.2015, 20:50

delicioasa

RODIMUR 1

10.03.2018, 18:10

Frumoasă și delicioasă prăjitură! La vremea când ai postat-o, nu eram pe bucătăraș.ro...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ananas