Rasol de vită cu legume la cuptor

de diaconta in Vita, 28 Ian 2014 | 19477 vizualizari

COMENTARII (37)

Constelatialeu 1

29.01.2014, 11:24

Huooooooooooooooooooooo,ca rasolul de vita imi place....

Rocsi 1

29.01.2014, 11:31

Arata super bine

Lau 1

29.01.2014, 11:34

ce bine arata

Pushaa 1

29.01.2014, 13:10

bun

laura_n 1

29.01.2014, 15:36

imi si imaginez cum se desprindea carnea aia si ce gust avea
biig like
mi-ai dat o idee grozaava!

diaconta 1

29.01.2014, 18:21

Laura,picase de pe os,da' l-am pus inapoi pentru ....poza )))))))))))

madi_marin 1

29.01.2014, 20:35

arata bine! da eu am o problema cu vita...sau vitele in general... carnea e tare rau... foarte gustos si fraged am mancat o singura data la un restaurant din oras, acasa insa nu-mi iese niciodata asa....

diaconta 1

29.01.2014, 20:37

Madi,sa stii ca ,spre surprinderea mea,aultimele dati am gasit carne foarte frageda de vita/vitel.
E drept ca imi spunea si doamna la magazin cand e buna.

Madelline 1

12.02.2014, 00:27

ce bine arata ,hmm

MOKUSKA 1

18.02.2014, 11:27

o minunatie de rasol, un deliciu

diaconta 1

18.02.2014, 12:10

Madelinne multumesc

diaconta 1

18.02.2014, 12:11

Ildiko,chiar ca a fost

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de manzat cu legume la cuptor