Rasol de pui cu legume

de Dya Daniela Andrei in Pui, 1 Sep 2015 | 5300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • pulpe de pui
  • morcovi
  • cartofi
  • pastarnac
  • o telina potrivita
  • sare dupa gust sau vegeta de casa
  • mujdei usturoi pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pui cu legume:

Spalam bine carnea si o punem la fiert.

Adunam spuma formata ori de cate ori este necesar.

Curatam legumele, le spalam si daca este nevoie le taiem in bucati.

Le adaugam la fiert impreuna cu carnea pana ce sunt bine patrunse.

Saram dupa gust si continuam fierberea pentru inca 10 minute aproximativ.

Rasolul se serveste cald, cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cantitatile variaza in functie de gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate, pe pat de legume (by medi)