Rasol de pui cu legume

de Dya Daniela Andrei in Pui, 1 Sep 2015 | 6204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • pulpe de pui
  • morcovi
  • cartofi
  • pastarnac
  • o telina potrivita
  • sare dupa gust sau vegeta de casa
  • mujdei usturoi pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pui cu legume:

Spalam bine carnea si o punem la fiert.

Adunam spuma formata ori de cate ori este necesar.

Curatam legumele, le spalam si daca este nevoie le taiem in bucati.

Le adaugam la fiert impreuna cu carnea pana ce sunt bine patrunse.

Saram dupa gust si continuam fierberea pentru inca 10 minute aproximativ.

Rasolul se serveste cald, cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cantitatile variaza in functie de gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]